Menu I 75 zł/os
Obiad
- kotlet schabowy / drobiowy
- ziemniaki
- surówka (2 do wyboru)
Zimna płyta
- deska wędlin z serami
- galaretka mix
- sałatka tortellini
- sałatka gyros
- ryba po grecku lub na kwaśno
- tortille zawijane
Danie gorące
- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Danie gorące
- barszcz z krokietem
W CENIE
- Obsługa (2 osoby na ok 70 os do ostatniego dania gorącego)
- napoje w dzbankach ( woda, sok)
ZA DOPŁATĄ
- napoje w butelkach 2,5zł/szt.
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 7 zł/osoba
- dodatkowy kelner 250 zł
Menu II 105 zł/OS
Obiad
- rosół z makaronem
- (2,5 mięsa na osobę)
- de volaille
- kotlet schabowy
- roladka w sosie pieczeniowym
- pieczarka faszerowana
- ziemniaki
- surówka (2 do wyboru)
Zimna płyta
- deska wędlin z pasztetami
- galaretka mix
- sałatka tortellini
- sałatka gyros
- koreczki
- pikle
- tortille zawijane
Danie gorące (do wyboru)
- Udko faszerowane z surówką Szefa Kuchni
- Sakiewka drobiowa faszerowana w aromacie tymianku i kompozycji kapusty Colesław podana z frytkami
Danie gorące
- barszcz z krokietem
W CENIE
- napoje w dzbankach 3zł/osoba (woda, sok)
ZA DOPŁATĄ
- napoje butelkowe 2,5zł/szt
- obsługa 250zł / 20 osób
- wypożyczenie zastawy 2 zł/osoba
- wypożyczenie stołów, krzeseł i obrusów/wg cennika
- ciasto i ciasteczka na paterach z owocami 7 zł/osoba